Om oss

Hem » Om oss

BioZone Scandinavia AB

BioZone Scandinavia AB, som finns i Åkersberga ca 3 mil norr om Stockholm, har sedan 2005 bearbetat den nordiska marknaden för att identifiera problem i inomhusmiljön och introducera lösningar med hjälp av BioZone’s nya teknik för sanering och kontinuerlig luftrening. Under denna period har vi skaffat oss kunskap inom många olika marknadsområden och tillämpningar.

Som komplement till alla fina dokument från USA och Asien (från olika universitet och laboratorier) har vi nu själva en egen erfarenhet och en gedigen kundkrets som mer än gärna kan berätta om våra produkters effektivitet. Vi som driver BioZone Scientific Scandinavia är, Pär & Tove Ederstål.

Vi samarbetar med olika partners inom ventilation, elteknik, sanering, bygg, städ och fastighetsförvaltning. Våra kunder finns bland kommuner, fastighetsbolag, vård- och omsorgsföretag, sjukhus, arbetsmiljöföretag, nöjesparker, flygplatser, restauranger, hotell, sport- och badanläggningar, kontor, skolor, livsmedelsproduktion, brandförsvaret, frisörer, nagelvårdssalonger, bostadsrättsföreningar, djurkliniker och uppfödare, bilfirmor och transportföretag samt privatpersoner för villor och fritidshus. BioZone Scandinavia AB har det övergripande ansvaret för BioZone Norge, Danmark, Island och Portugal.


 

BioZone Scientific International Inc.

BioZone Scientific International Inc. har sedan 16 år tillbaka producerat luftrenare med målet att använda vetenskap kombinerat med elektronik för att skapa den mest effektiva tekniken för rening av luft. Idag används BioZone´s produkter över hela världen både av privatpersoner och företag.

BioZone ligger i täten när det gäller att utveckla nya produkter för luftrening för att möta den globala efterfrågan på effektiva luftreningsprodukter.

Läs mer på www.biozonescientific.com


 

BioZone Norge

Biozone.no

 

BioZone Portugal

Biozone.pt

Det finns inga produkter